Oostenbrug

Advies in ergonomisch meubilair

gert-oostenbrug-interieuradvies

Wie zijn wij

Op het moment dat Europese Aanbestedingen steeds meer aandacht kregen heb ik  besloten om voor mezelf te beginnen met Oostenbrug Inrichten en Advies. Bij Aanbestedingen staat alles in een bestek omschreven, al vaak met kleuren, merken en types. Er hoeft alleen nog maar een prijs ingevuld te worden. Er is  geen enkele vorm van creativiteit meer. Ik wil graag in projecten adviseren. Samen met de klant bespreken wat ze willen, hoe ze het willen en met elkaar tot een goed eindresultaat te komen. En binnen het van tevoren afgesproken budget. Het persoonlijke contact is voor mij heel belangrijk. Na dit contact heb je een beter inlevingsvermogen, van wat men wil.

Missie

Iedereen moet goed kunnen zitten.

Ik ben dol op advisering in inrichting en meubilair. Dat wil ik graag samen met de klant doen op basis van persoonlijk contact. In eerste instantie ben ik adviseur. Daarna pas verkoper. Ergonomie vind ik erg belangrijk. Iedereen moet goed kunnen zitten. En daarin wil ik graag adviseren. Elke bureaustoel die geleverd wordt, wordt persoonlijk ingesteld.