Assortiment

Het assortiment van Oostenbrug inrichten, advies & onderhoud is zeer uitgebreid en varieert per project. U vindt op deze pagina een greep uit ons leveringsassortiment. Ter inspiratie, of doe ideeën op voor een andere kijk op werken. Oostenbrug heeft een lange staat van dienst als het gaat om inrichten en helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. Wij verzorgen bovendien het hele traject vanaf het eerste ruwe idee tot en met de after sales. Ook dat is ontzorgen.

Kennismakingsgesprek

Bij een aanvraag volgt er eerst een kennismakingsgesprek. Gert Oostenbrug: ‘Ik wil de huidige werksituatie zien en een indruk krijgen van hoe alles loopt en geregeld is in de organisatie. Ik kijk naar het meubilair en vraag wat er mis is met het bestaande materiaal. Als het echt ‘af’ is, pas dan gaan we uitkijken naar nieuw. Want het komt toch regelmatig voor dat een klant vraagt naar zit/sta werkplekken, terwijl de bestaande werkbladen bijvoorbeeld nog prima gebruikt kunnen worden. Daarmee verleng je de levensduur en dat bespaart niet alleen geld, maar is ook beter voor het milieu.’

Het Nieuwe Werken

Oostenbrug inrichten, advies & onderhoud omarmt Het Nieuwe Werken. Omdat dit concept vraagt om een totaal andere kijk op werken en eigen eisen stelt aan de inrichting van kantoor of werkruimte. En omdat wij met onze jarenlange ervaring op het gebied van inrichten, advies en onderhoud, uitstekend weten wat er nodig is om uw organisatie hierop voor te bereiden. Het spreekt dat wij alles in ons assortiment hebben om zo’n project ook daadwerkelijk te realiseren.

Duurzaam Werken

People Planet Profit is een ander concept, waarbij Oostenbrug inrichten, advies en onderhoud u graag begeleid van ruw idee tot daad. Met advies over Duurzaam Werken, keuze voor merken, materialen en afwerking, de levering, de installatie én het onderhoud.

Ja, wij kunnen leveren

Of het nu gaat om een Desk Bike, zitballen, polssteunen, werkstoelen, ergonomische matten langs de lopende band, stakrukken, aangepast meubilair voor in de productie, op maat gemaakte koffietafels, magnetronkasten, of…

Oostenbrug inrichten, advies & onderhoud heeft de voorbije jaren heel veel geleverd. Zo veel, dat op de vraag of wij iets kunnen leveren het antwoord een volmondig ‘ja’ is.

Onze belangrijkste leveranciers:

Op maat gemaakt werk, speciale bestellingen, zit-sta-bureaus en meer voeren wij uit in eigen beheer.